Skip to content

Veel gestelde vragen

Vind hier uw vraag

Veel gestelde vragen

Erik Bos heeft veel ervaring opgedaan in loopbaanadvies, reintegratie en outplacement sinds de oprichting van zijn bedrijf in 2005. Hij heeft in die periode een groot netwerk opgebouwd van bedrijven en organisaties zowel in de profit- als nonprofitorganisatie. Hij heeft veel levenservaring, is zelf ervaringsdeskundige in de carriereswitch en kan je uit eigen ervaring daarmee helpen. Hij heeft vele honderden klanten succesvol begeleid naar een andere beter passende baan in loondienst of met het opzetten van een eigen bedrijf en heeft daar veel verstand van, mede door zijn marketingachtergrond. Hij denkt altijd in mogelijkheden: klanten van hem komen bij hem regelmatig vanwege langdurig ziekteuitval (mentaal of lichamelijk). Erik Bos kijkt dan wat iemand wel kan met zijn beperkingen en dat is vaak meer dan vooraf gedacht wordt. Hij heeft veel ervaring met klanten met Burn-Out, reumatische klachten, chronische vermoeidheidsklachten, kanker, letsel na een ongeval, whiplash, klanten met autisme, hart- en vaat ziekten en andere lichamelijke en mentale belemmeringen. Erik Bos is verder expert op het gebied van de wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid, met name alle regelingen bij het UWV en volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Ook wordt vaak gezegd dat Erik Bos goed kan relativeren, humor heeft en een fijne gespreks- en sparringpartner is.
Over het algemeen mannen en vrouwen uit de regio Rotterdam van boven de 40 jaar, die na (mentale of lichamelijke) ziekte, ongeval, arbeidsconflict, reorganisatie of dood spoor in carriere willen gaan nadenken over een ander vervolg van hun carriere, dat veel beter bij hun past, maar niet weten waar zij moeten beginnen en daarbij hulp zoeken. De uitkomst kan zijn een andere baan in loondienst of een start van een eigen bedrijf.

Een volwaardig re-integratietraject 2 e spoor duurt in principe 6 maanden.
Loopbaantraject duurt 2 tot 3 maanden.
Elk traject is persoonlijk, dus de offerte wordt op maat gemaakt. De eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. 

In principe vinden de gesprekken plaats op kantoor van Bos Coaching in het monumentale Heinekengebouw op de Crooswijksesingel 50 G, aan de rand van het centrum in Rotterdam. In overleg kunnen wij ook beeldbellen via Teams, Zoom, Google Meet, FaceTime of WhatsApp. Soms vinden gesprekken plaats bij de klant thuis of op een andere locatie, als reizen naar de Crooswijksesingel geen optie is.
Outplacement, Loopbaancoaching en reintegrate 2 e spoor worden door je werkgever betaald. Trajecten van het UWV (Zoals Naar Werk en WerkFit) worden door het UWV vergoed.