Gooi Het Roer Om!

 

Denk je ook wel eens…

• “Ik wacht wel tot ik 65 ben, dan pas ga ik genieten (slik, dat duurt wel nog heel lang…)” of...

• “Mijn grootste droom is om voor mezelf te beginnen, maar ik durf niet” of...

• “Ik weet dat het leven kort genoeg is en dat ik er alles uit moet halen, maar ja, ik heb wel een hypotheek en kinderen” of...

 • “Ik heb het gevoel dat ik geleefd word door anderen en niet zelf achter het roer sta? of ....(vul zelf maar in)

…zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor voor een coaching-, outplacement- of reintegratiestraject!

Bos Coaching
Erik Bos

Hoofdlokatie: Crooswijksesingel 50-G
3034 CJ Rotterdam;

Sublokatie: Stationsstraat 14-B         1211 EM Hilversum

T 06 - 516 08 683
E erik@boscoaching.nl
KvK-nummer 24381937

 

Erik Bos is lifecoach, loopbaan-adviseur, outplacementcoach en reintegratie-deskundige. Zijn klanten zijn vaak niet tevreden met hun huidige baan of staan buiten het arbeidsproces als gevolg van bijv. ontslag of ziekte. Zij willen de tweede helft van hun carriere werk doen wat echt bij hen past. Zij willen kortom Het Roer Omgooien. Zij willen weer fluitend naar hun werk, meer voldoening en met energie thuiskomen. 

Erik Bos laat zijn klanten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken met als doel een eigen bedrijf of een passende baan in loondienst. 

Erik Bos is zelf ervaringsdeskundige op dit gebied. Op zijn 45ste heeft hij Het Roer Omgegegooid om zijn eigen coachingspraktijk op te richten. Hij weet als geen ander welke belemmeringen je tegenkomt en hoe je dat kunt doorbreken. Ook hij zei tegen zichzelf "ja maar je hebt toch een hypotheek, je hebt toch kinderen, je hebt toch een goed betaalde baan en wat heb je nu te zeuren..." Hij heeft het gedaan en ervaart iedere dag weer die vrijheid. Hij vindt het nog steeds de beste beslissing van zijn leven.

Met plezier wil hij jou ook graag helpen dit te bereiken. 

Afspraken voor individuele coachingssessies kunnen plaatsvinden in Rotterdam of Hilversum.